Чотири дні не виходили на вулицю: У Львові у власній квартирі загадково померло подружжя

У квартирі у середмісті Львова знайшли неживими двох пенсіонерів. Чотири дні подружжя не виходило на вулицю, і це насторожило сусідів, ідеться в сюжеті.

Люди стукали у двері, але ніхто не відчиняв, натомість було чутно, як працює телевізор. Ще більше розтривожив сусідів запах газу у будинку. “Там згори сусіди живуть, почули запах, а так я не знаю, у мене інший стояк. Прийшла ввечері газова служба, сказали, що перекрили газ – і все”, – каже один із сусідів.

Газовики викликали поліцію і вже разом увійшли до квартири. “Там було дуже спекотно, тому відкривали вікна, провітрювали саме приміщення, щоби могли зайти вже всі працівники туди. Один померлий був виявлений на дивані, а інша померла була виявлена на ліжку. Так було зрозуміло, що вони, певно, лягали спати”, – розповів заступник керівника Галицького відділу поліції Роман Козуб.

Товариш загиблих каже, що Віктор та Людмила жили самі, донька мешкає окремо. “Як виявилося, вони померли ще в середу, тобто включили пічку і, видно, пічка не мала доброї тяги і, відповідно, вони огоріли. Останній раз ми його в середу бачили – і все було нормально. І бачите, тут така трагедія”, – пояснив Андрій Корчинський.

Натомість у газовій службі переконують, що запаху газу в будинку не було, крани печі були відкручені, а у вентиляційно-димовому каналі тяга була. Тож що могло статися з пенсіонерами, не знають. “А може, там був перекал печі, а може, вони отруїлися якимись продуктами харчування, а може, в них були якісь захворювання і вони померли, а пічка далі продовжувала горіти – всяке може бути. В даній ситуації пічка була залишена без нагляду”, – каже технічний директор ПАТ “Львівгаз” Павло Сербан.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.