За один день у Львові двічі впіймали п’яного польського футболіста за кермом

На польського футболіста “Гурніка” з Ленчни Міхала Марковски склали два протоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення

Справи передали на розгляд Шевченківського та Галицького районних судів Львова. Про це повідомляє Трибуна.

В матеріалах першої справи вказується, що о 6 годині ранку він керував автомобілем Maserati Ghiblі на вулиці Фурманській у Львові в стані алкогольного сп’яніння. “Драгер” показав 1,17‰. А в матеріалах Галицького суду зазначено, що в той же день о 14:40 футболіст керував автомобілем на площі Данила Галицького з 0,32‰.

Суди повернули протоколи на доопрацювання патрульним поліцейським. Причин для цього декілька: в документі особисті дані поляка вказані на польській мові, а не на українській, що заборонено. До того ж, необхідно вирішити питання, як залучати його до відповідальності, якщо він живе за кордоном.

Міхалу Марковски 26 років. За свою кар’єру цей захисник виступав в основному за другорядні польські клуби. Пік його кар’єри – 12 матчів в Екстраклясі за “Термаліку”. Зараз він є гравцем клубу “Гурнік” з Ленчни, який представляє 2 Лігу Польщі (третій професійний дивізіон).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.