Давайте зробимо водія нелюда популярним!!! Шокуючий випадок у маршрутці Львова (фото)

25 листопада ввечері в соцмережах з’явилося повідомлення про те, що напередодні, 24 листопада, на Сихові водій 35-ї маршрутки проігнорував прохання пасажирки відчинити повторно двері, коли її малолітня дитина уже вийшла зі салону, а вона не встигла. Маршрутка нібито поїхала, а дитинка залишилась сама на вулиці в темну пору доби. Втім, перевізник цю інформацію категорично заперечує.

images_1_32

Як йдеться в повідомленні Roksolanу Velhush-Vytkovych на сторінці «Варти-1», 24 листопада надвечір, приблизно о 18:00, на Сихові водій маршрутки №35 «зробив незаконну зупинку перед кінцевою на Сихові, взявши людей». У той час вийти з маршрутки хотіла мама з дитиною років 5. Жінка нібито висадила спершу дитину, а коли виходила сама, водій зачинив перед нею двері і поїхав, дитина ж залишилась на вулиці.

“Вчора о 18.00 водій 35 маршруту зробив незаконну зупинку перед кінцевою на Сихові, взявши людей, і хотіла вийти мама з дитинкою років 5. Першою мама висадила дитину, і коли виходила сама, водій закрив перед нею двері, і дитинка залишилась на вулиці сама!!!! По при всі прохання, крики усіх людей, водій рушив і кричав що там зупинки нема, і так доїхав до кінцевої. Люди кричали, просили зупинитись, мама просто верещала, благаючи зупинити, бо дитинка залишилась сама і настрашиться! Маршрутка була повнісінька і ніхто не зупинив з чоловіків водія, лише всі обурювались! Коли водій зупинився, мамі було не до водія, вона побігла до дитини яка залишилась далеко, сама на вулиці, до речі було вже темно 18 год. ! Такі тварини, не можуть працювати з людьми!”,- написала вона.

roksolana

1

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...