Скільки коштує година з зіркою під Новий рік? (відео)

На носі Новий рік, а отже час збирати гроші на корпоратив. І безумовно, жодне свято не може обійтися без шоу-програми, а цвяхом будь-якої вечірки є зірковий артист. За яку суму і на яких умовах вершки вітчизняного шоубізу готові подарувати своїм шанувальникам від 40 до 60 хвилин особистого часу, – дізналися журналісти «OBOZREVATEL».

Так, на відміну від усієї країни, у місцевих знаменитостей справи йдуть як ніколи добре. Звичайно, ситуація в країні відобразилося на гонорарах, однак навіть в порівнянні з 2017 роком премії селебреті зросли в середньому на 3-8 тис. доларів/євро за виступ.

Приймати оплату акули шоу-бізнесу готові як готівкою, так і «на карточку» і переважно у іноземній валюті.

При цьому вимагають передоплату в розмірі 10-50%, яка послужить гарантією бронювання. Тож, що просять артисти за 40-60 хвилинний виступ?

Олег Винник, Monatik, DZIDZIO
В 2017-му найбажаніший співак країни погоджувався співати для вас за 30 000 доларів.

Цього року він стане зіркою приватного корпоративу за 30 000 євро. Можливо брак хітів у 2018 не дозволили йому збільшити гонорар? Стільки ж за виступ попросить DZIDZIO і Monatik.

MOZGI, Оля Полякова
Підопічні Потапа виступлять за 30 000 доларів. За таку ж суму виступить Королева ночі Полякова.

Верка Сердючка
Данилко бере за кілька пісень та жартів близько 25 000 доларів. Однак до цієї суми слід додати райдер (а це ще 2-3 000 зелених).

«Время и Стекло» Ще одні вихованці Олексія Потапенка «Время и Стекло» готові розважити вас за 35 000 зелених.

Павло Зібров Того року пристаркуватий красень-брюнет просив за свій виступ 5 тис.. У 2018 він погодився співати не менші ніж за 8 тис. баксів.

Світлана Лобода У минулому році Світланку можна було «купити» за 50 000 зелених. Цього сезону вона відіграє для вас концерт у 45 хвилин за 70 000.

Віра Брежнєва За Лободою, як і раніше в списку тримається екс-ВІА-ГРА, чий менеджмент просить сьогодні 55 000 євро (+5 000. в порівнянні з 2017 роком).

Тіна Кароль З представниками артистки зв’язатися не вдалося, тому журналісти поцікавилися розцінками в одному з концертних агентств України. Там озвучили суму в 40 000 доларів за виступ Тіни.

NK Більш ніж в половину суму гонорару довелося скоротити української поп-діві Насті Каменських, яка зараз активно бере в облогу США.

У минулому році дует «Потап і Настя» заморозили, і нині співачка активно працює над сольним проектом NK. Відтак, того року за приїзд Каменських на корпоратив хотіли 40 000 євро. Сьогодні ж NK оцінюють у 20 000 баксів.

KAZKA Атакує сцену молодий гурт KAZKA, який у 2018 відзначився хітом-мільйонником. Вони заспівають для вас «Плакала» за 20 000 умовних одиниць.

Мішель Андраде, Сергій Бабкін, ONUKA, «Антитіла» Ще одне юне обдарування Мішель Андраде заспіває кілька своїх пісень за 10 000 доларів. Стільки ж доведеться викласти за роботу Сергія Бабкіна, ONUKA і рок-групи «Антитіла».

«Скрябін» На приватній вечірці виступить і «Скрябін». Без Кузьми їхні гонорарів оцінюють в 3,5 000 доларів. Цікаво, що хлопці погоджуються грати «стільки, скільки будуть слухати». Однак ціни вказані лише за виступ і до кожного гонорару варто додати в середньому ще від 1 000 до 10 000 гривень на забезпечення побутового райдера.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.