У Миколаєві наркоман по-звірячому вбив стареньку сусідку (фото)

Підозрюваний закатрупив сусідку через гроші, яких йому завжди бракувало на дозу.

У Миколаєві правоохоронці розкрили жорстоке вбивство 94-річної жінки, котру вбили у власній квартирі.

Про це сповістила прес-служба ГУ НП області.

Головним підозрюваним є раніше судимий 55-річний сусіда з наркотичною залежністю. Колишній рецидивіст жорстоко розправився з пенсіонеркою заради 1,9 тис. гривень, які йому були потрібні на чергову дозу.

Так, на тілі мертвої пенсіонерки виявили численні ножові поранення в ділянці шиї. Після того, як вона не відчинила двері, соціальний працівник зателефонувала до поліції. Зламавши двері, правоохоронці знайшли 94-річну жінку мертвою.

Опитавши місцевих жителів, дільничний офіцер поліції збагнув, що до потерпілої інколи позичати грошей приходить сусіда з будинку навпроти. І цього дня його також бачили у бабусі.

Додому до зловмисника поліціянти прийшли з обшуком та затримали злочинця та доправили у відділок, де той розповів слідчим, що вколошкав стареньку канцелярським ножем через гроші, яких йому завжди не вистачало на дозу.

Знаряддя злочину поліцейські знайшли серед купи використаних шприців у підвалі будинку, в якому мешкала нещасна пенсіонерка.

Наразі зловмисника затримали, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув’язнення.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.