Заплатила 650 тисяч: Справа Зайцевої набуває все більш скандального обороту

До матеріалів справи про смертельну ДТП на Сумській у Харкові, долучили документи про стан здоров’я Олени Зайцевої, а також підтвердження грошових переказів сім’ям постраждалих і загиблих на суму 650 тисяч гривень.

З клопотанням, що викликало суперечки серед учасників судового засідання, виступила адвокат дівчини Юлія Козир, повідомляє MediaPort. Суд частково задовольнив вимоги захисту.

Відзначається, що серед документів, які він просив долучити — виписка з історії хвороби та інші висновки лікарів, а також копії платіжок про перерахування матір’ю Зайцевої грошових коштів потерпілим і представникам потерпілих.

Крім іншого, Козир надала також скріншот із сайту з продажу автомобілів, де інший обвинувачений Геннадій Дронов розміщував оголошення. Формулювання, на її думку, свідчили про його прихильність до швидкої їзди. Проте суд визнав, що такі зображення не мають жодної важливості для справи.

Обвинувачення також виступило проти залучення скріншотів, на частковому задоволенні наполягали і захисник Дронова Сергій Перепелиця, і представник потерпілих Лариса Матвєєва.

При цьому, потерпілий Ігор Берченко просив суд повністю відмовити Зайцевій. “Я не розумію про ці реквізити під чужим прізвищем. Я проти! Тому що, по-перше, під прізвищем “Іванова”, нічого не було відомо, ваша честь, це не була допомога!” — заявив він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.