Чоловік-тиран жорстоко розквитався з колишньою дружиною

Житель Сумщини облив кислотою дружину, яка покинула його і перебралася жити з дітьми у власний будинок.

На свою біду, у січні 2016 року жінка пішла вирішувати невідкладні справи і попросила колишнього чоловіка посидіти з меншим сином, пише Експрес-онлайн з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень. А коли ввечері повернулася, той вже встиг добряче випити.

Завів розмову про відновлення стосунків, почав домагатися статевої близькості. Господиня категорично відмовила і випровадила настирливого чоловіка за двері. Він дуже розлютився та погрожував колишній, що вона пошкодує про свій вчинок. Розплати довго чекати не довелося. Близько третьої ночі чоловік прийшов до будинку дружини, тихцем відімкнув двері заздалегідь заготовленим ключем, підійшов до ліжка і облив сірчаною кислотою обличчя та груди сплячої жінки. Від нестерпних опіків вона прокинулася і почала відбиватися руками та ногами. Розлючений чоловік вилив залишки кислоти на тулуб і ноги дружини, а потім побив табуреткою по голові і втік.

Потерпілу негайно госпіталізували в лікарню. Медики діагностували у неї забійні рани голови, хімічні опіки обличчя, шиї, тулуба та кінцівок. За навмисне тілесне ушкодження проти чоловіка-тирана поліція відкрила кримінальне провадження.

Вироком Конотопського міськрайонного суду його визнано винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України і позбавлено волі на шість років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.