Люди стрибали з вікон: У Тернополі в 9-поверхівці сталася масштабна пожежа

У Тернополі у 9-поверховому багатоквартирному житловому будинку на вулиці Текстильній виникла масштабна пожежа ввечері 28 листопада.

Зайнялося у квартирі на 3 поверсі. Пожежа стрімко набирала обертів, існувала загроза подальшого розповсюдження вогню, повідомили у прес-службі ДСНС області.

“Під час розвідки і гасіння пожежі рятувальники евакуювали 42 жителів, серед них 13 дітей. За допомогою рятувального спорядження врятували одну жінку і 2 дітей,” – розповіли рятувальники.

Під час пожежі отримали травми 2 людей. 46-річний мешканець квартири, в якій виникла пожежа, не міг залишити приміщення через двері, а тому вистрибнув із вікна 3 поверху до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Також постраждала 1-річна дитина, її госпіталізували з ознаками отруєння продуктами горіння.
Причини займання встановлюють експерти.

Нагадавємо, у селі Кобилецька Поляна Рахівського району Закарпаття у приватному будинку сталася пожежа. У домі було 5 дітей та їхній родич, який через хворобу не може пересуватися. Батьки ж того дня поїхали у справах до райцентру. Дітей зі вогню врятувала найстарша дівчинка – 11-річна Соня. Чоловіка допомагали рятувати односельці Богдан Либавка та Іван Табака.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.