Затриманим українським морякам виділили по 50 тисяч гривень допомоги

Міністр оборони Степан Полторак за дорученням Президента Петра Порошенка підписав наказ щодо надання матеріальної допомоги у сумі 50 тисяч гривень кожному з військовослужбовців ВМС України.

Наказ про матеріалу допомогу 24 військовослужбовцям ВМС України, яких захопила ФСБ РФ у районі Керченської протоки підписав міністр оборони Степан Полторак.

Про це 29 листопада повідомив міністр оборони Степан Полторак у Facebook.

“За дорученням Президента Петра Порошенка щойно підписав наказ щодо надання матеріальної допомоги у сумі 50 тисяч гривень кожному з військовослужбовців ВМС України”, — написав міністр.

Нагадаємо, 25 листопада ввечері Росія атакувала українські катери у Керченській протоці. У Мережі з’явилося відео атаки.

За даними ВМС України, шестеро українських військовослужбовців отримали поранення. Московити ж кажуть, що внаслідок атаки в морі “отримали легкі поранення” троє українських військових. Також Росія захопила три українські військові катери.

26 листопада депутати Верховної Ради проголосували за введення воєнного стану на 30 діб від 14.00 26 листопада. Однак не в усій країні, а лише на території десяти областей, які межують із окупованим Кримом і невизнаним Придністров’ям.

27 листопада опублікували новий указ Президента про воєнний стан.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.