Вбив бо так йому захотілося: На Закарпатті чоловік жорстоко вбив товариша

Так у Берегово пiд час застiлля мiж гостем та господарем виник конфлiкт, пiд час якого чоловiк вдарив господаря спочатку пляшкою, а потiм добивав полiном.

Отриманi рани виявились смертельними. 49-рiчний власник будинку помер на мiсцi подiї.

Пiдозрюваний був затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Як iнформують в прокуратурi Закарпатської областi, за процесуального керiвництва Берегiвської мiсцевої прокуратури у Береговi оголошено про пiдозру мiсцевому мешканцю в умисному вбивствi товариша (ч.1 ст. 115 КК України).

До обрання йому мiри запобiжного заходу, вiн утримуватиметься в iзоляторi тимчасового тримання. Наразi, вже скеровано до суду клопотання про взяття затриманого пiд варту.

Триває подальше слiдство, яке здiйснюють слiдчi Берегiвського ВП ГУНП в Закарпатськiй областi. За скоєне, берегiвчанину загрожує вiд 7 до 15 рокiв позбавлення волi.

Як вже встановлено, у ході конфлікту, який раптово виник під час застілля, підозрюваний вдарив загиблого по голові пляшкою. Однак, цього йому виявилось замало, тому він наніс ще ряд ударів дерев’яним поліном. Отримані рани виявились смертельними. 49-річний власник будинку помер на місці події.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.