Під Києвом у новому спортзалі, повному дітей, обвалився дах (фото, відео)

У момент обвалу в спортзалі перебувало близько 30 дітей та викладач.

Надзвичайна подія трапилась в Вишневому на Київщині.

Дах нещодавно зведеного спорткомплексу Favorite Fit, розташованого на території школи №4, обвалився близько 11:20, повідомляє «Інформатор».

У спортзалі в цей момент перебувало близько 30 дітей з викладачем. Однак викладач перед обвалом почув тріск конструкції та встиг вивести учнів з приміщення.

Дах завалився як тільки вони вийшли на вулицю.

Батько однієї з дитини розповів, що заняття відбувалися в двох залах спорткомплексу. В одному хлопчики займалися дзюдо, а в другому дівчата –танцями. Більше постраждав другий зал. Там під уламками купа пошкодженого обладнання. Але на щастя, ніхто з дітей не постраждав.

Місцеві мешканці стверджують, що спортзал звели навеснію Будували його дуже швидко та в короткі терміни. На їхню думку, причиною обвалення могли стати недоліки при будівництві. Також є версія, що дах не витримав ваги снігу, який йшов всю ніч і вдень.

На даний момент територію Favorite Fit оточила поліція, правоохоронці нікого не пускають. Слідчі вже створили спеціальну комісію, яка оцінить збиток і причини події. На місці також працюють рятувальники.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.