Ротару відмовилася виступати в РФ і зробила несподіване зізнання

Народна артистка України Софія Ротару заявила, що не буде виступати в Росії. Про це стало відомо з повідомлення видання “Комсомольська правда”, з посиланням на представників артистки.

 

Співачка прийняла це рішення, “щоб не нагнітати ситуацію і не провокувати радикально налаштованих співвітчизників”.

Так, Софія Ротару, яка нещодавно виписалася з лікарні після важкого інциденту зі здоров’ям, повинна була прибути в РФ на фестиваль “Пісня року”, однак після того, як в Україні запровадили воєнний стан, Ротару змінила своє рішення і не приїхала.

Додамо, що після госпіталізації народної артистки України Софії Ротару в Росії, вартість її виступів різко збільшилася. Про фінансову сторону виступів проговорився директор співачки, Сергій Лавров.

«Є міста, де їй готові платити 50 тисяч євро (3 млн 792 тисячі рублів) за три пісні у збірному концерті, але Софія Михайлівна відмовляється. У Казахстан їй простіше злітати, бо є прямий рейс. А в Росію щоб прилетіти, треба спочатку приземлитися в Мінську, потім вже вирушити в Москву. Їй важко», – підкреслив він.

Також, за словами чоловіка, після хвороби вартість виступів артистки буквально «злетіли» в ціні.

«…після хвороби гонорар Софії Ротару за приватне виступ зірки виріс до 100 тисяч євро (7 мільйонів 585 тисяч рублів). Якщо раніше співачка могла погодитися на корпоратив за 50 тисяч євро, то зараз менше ніж за 100 тисяч нікуди не поїде. Не хоче зайвий раз ризикувати здоров’ям. Якщо врахувати, що у Софії Михайлівни зараз було три корпоративу в Казахстані (кожне виступ тривав близько 30 – 40 хвилин), виходить, що співачка заробила в цьому місяці як мінімум 22 мільйонів 755 тисяч рублів», – уточнив він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.