У Чернівцях водій в’їхав у чужу автівку і втік з місця ДТП

3 листопада, близько 9 години, до екіпажу патрульної поліції на вулиці Щербанюка звернувся громадянин, який повідомив, що водій авто «BMW» здійснив ДТП. Як розповів чоловік, кермувальник допустив зіткнення з автомобілем «Mitsubishi Pajero» та втік з місця події.

 



Правоохоронці попрямували у вказаному напрямку, наздогнали та зупинили транспортний засіб, який спричинив ДТП. У чоловіка під час бесіди виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився. На водія складено наступні матеріали: ст.130 КУпАП, ст.124 КУпАП, ст.122/4 КУпАП, ст.126 КУпАП.
У Чернівцях водій в’їхав у чужу автівку і втік з місця ДТП

Пізніше один з екіпажів патрульної поліції помітив автомобіль «Toyota Avensis», водій якого порушував правила дорожнього руху. Правоохоронці зупинили транспортний засіб на вулиці Шота Руставеллі. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що у чоловіка відсутнє посвідчення водія, у зв’язку з тим що його позбавлено прав за неодноразове керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Поліцейські виявили у порушника ознаки наркотичного сп’яніння та запропоновали пройти огляд у встановленому законом порядку в ЧОНД, на що водійв присутності двох свідків відмовився. На чоловіка складено наступні матеріали: ст.130 КУпАП, ст.126 КУпАП. Під час поверхневої перевірки виявлено поліетиленовий пакет із речовиною, схожою на наркотичну. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Чернівецького ВП.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.