В один момент втратила все: З’явилися моторошні подробиці ДТП на Закарпатті в якому загинула донька з батьком

Нещадна “війна” на українських дорогах продовжує забирати життя і калічити долі. Черговий приклад — масштабна ДТП у Закарпатській області.

Легковий автомобіль Chery, в якому перебувала подружня пара з 21-річною дочкою, лоб к лоб зіткнувся із Audi. У результаті водій Chery з донькою загинули на місці події. Мати дівчини дивом вижила і була доставлена у реанімацію.

Трагедія трапилася в останній день осені, 30 листопада, на об’їзній дорозі м. Хуст. За даними прес-служби ГУНП Закарпаття, водій Chery виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся з Audi.

Про силу удару можна робити висновки по фото, які опублікувала поліція. Видно, що передня частина Chery від удару перетворилася на купу заліза. Audi у результаті удару також отримала великі пошкодження.

Медики, які прибули на місце події, вже нічим не могли допомогти водієві Chery і його доньці, вони лише констатували смерть. Мати дівчини, а також 28-річний водій Audi були госпіталізовані.

Як стало відомо, в автомобілі Chery їхала сім’я Лемак із с. Липча: 51-річний Михайло, 51-річна Олена та їхня донька Лілія.

Журналісти поспілкувалися із жителями села. Люди досі не можуть відійти від шоку.

“Це чудова сім’я. Лілія… Вона завжди була такою доброю і чуйною. Михайло дуже її любив. Тепер їх із нами немає. Не можемо у це повірити!” — розповіла одна із мешканок.

Що стало причиною виїзду авто Chery на “зустрічку”, встановить слідство. Поліція уже відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Усі обставини встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.