Губернатор Тернопільщини займається клоунадою зі своєю заступницею та секретарем міськради

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна разом зі своїми підлеглими демонстративно проявляють зневагу до наказу Мінстерства оборони та ініціативи народних депутатів з пропризедентської більшості, де йдеться про заборону носіння військового камуфляжу всім, хто не має на це права. Щоб набрати собі хоч якогось рейтингу, особливо в період воєнного стану, керівництво ОДА влаштовує клоунаду – перевдягається у військову форму та їде фотографуватися зі справжніми вісйьковослужбовцями.

 

 

Та все ж на орден першого ступеня безумовно заслуговує заступниця Барни Світлана Беспоповцева. Вона розпочала відточувати свою майстерність ще за губернатора Стойка, а “рейтинги” піднімала при “помолоділому” Хоптяну, який під її “ніжною” рукою тричі міняв колір: сивий, рудий, синій.
Під керівництвом Беспоповцевої колони антимайданівців йшли віддавати честь і совість за Януковича. Саме вона брала непосильну участь в організації відправки тернополян на Антимайдан, а нещодавно лила “крокодилячі сльози” на річниці вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні.

Насправді все дуже сумно, бо вже п’ятий рік найкращі українці, наші солдати проливають кров у цій формі на війні з російськими агресорами. Десятки тисяч загиблих, втрачені території, торгівля на війні, яку здійснюють брехуни – ті, що обіцяли закінчити її за кілька днів і … клоуни, які паплюжать форму Українського солдата!

Серед політиків, депутатів та ЗМІ все більше поширюється інформація про заборону використання військової форми тим, хто не є військовослужбовцями. А ні Барна, ні Шумада, тим більше Беспоповцева не відносяться до жодної з перелічених категорій.

Як зазначає нардеп з партії “Народний фронт”, який входить в пропрезидентську більшість Андрій Тетерук, таких маніпуляторів треба суворо карати. Адже у Верховній Раді зареєстрували законопроект, який, по-перше, передбачає грошове покарання за незаконне носіння військової форми з відзнаками, а по-друге значно посилює покарання за незаконне носіння державних нагород.
“Ми бачимо спроби шахраїв бути схожими на військових, силовиків, які захищають країну. Аферисти переодягаються у військову форму, надягають бойові нагороди, на які не мають ніякого права, і використовують все це для отримання посад або матеріальної допомоги. Ми ж прагнемо того, щоб такі шахраї, такі асоціальні громадяни були покарані. Упевнений, що в парламенті не будуть затягувати з цим питанням”, – говорить Тетерук.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.