Шантажував неповнолітніх: викрили турка, який створив бордель із українками

У мотелі селища Літин, що на Вінниччині, 65-річний громадянин Туреччини організував будинок розпусти.

Серед повій були неповнолітні.

Його викрили оперативники управління з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно зі слідчими – детективами ГУНП у Вінницькій області.

“Чоловік знаходив місцевих дівчат і обіцяв великі гроші. Мовляв, всього лиш за одну ніч гарно заробить. А надалі шантажував, що відео викладе у мережу інтернет. Клієнтами були виключно далекобійники Туреччини та Болгарії”, – говорить Gazeta.ua керівник прес-служби Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

Турок орендував у мотелі, що знаходиться на виїзді з селища, кілька кімнат для надання інтимних послуг. Відомо, що у борделі працювало 10 жінок та одна неповнолітня.

Більшу частину отриманих грошей від клієнтів забирав собі. Це у середньому від 1,5 до 2 тис. грн. Жінкам платив лише 200-300 грн.

“Він орендував приміщення й облаштував кімнати відпочинку та баню. Детективи стежили за ним декілька місяців. Відкрили кримінальне провадження. За таке правопорушення загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі”, – говорить заступник начальника Нацполіції у Вінницькій області Олександр Цимбалюк.

Під час затримання спецпризначенцями “КОРД”вилучили валюту, документи. Турку мають оголосити підозру та обрати міру запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.