«Він убив мого чоловіка. Просто задушив», – резонансна справа смерті грибника (Відео)

Відбулось чергове засідання у справі вбивства грибника в лісі – сновського бізнесмена Валерія Пожогіна. Нагадаємо, 8 вересня минулого року він зник, пізніше був знайдений задушеним.

Обвинувачують місцевого «дачника» – Олександра Лисяка.

«Ми тільки хочемо, щоб його покарали за його заслугами. Цього нелюда. Ми не можемо назвати його людиною. Він убив мого чоловіка. Просто задушив. Сказав, що він йому не сподобався. Що він начебто на його території. Він вважав, що це його територія – ліс», – Людмила Пожогіна, вдова вбитого грибника Валерія Пожогіна.

Сам обвинувачений поки що до його виступу в суді від коментарів утримується. Красномовно розказував лише про погані умови утримання та букет хвороб – грижа на спині, віднімаються ноги, гниє рука.

«Остеомієліт – рука гниє. Але в СІЗО удають, що цього не відбувається. Отака ситуація зараз із рукою. Але жодних заходів не вживають. У кращому випадку перев’язка», – Олександр Лисяк, підозрюваний у вбивстві.

Адвокат же звинуваченого причетність свого підопічного до злочину відкидає.

«Чому звинувачено? Ну, доказів прямих немає. Я так розумію, він там проживав неподалік того місця. Отже, так простіше», – Григорій Лисак, адвокат підозрюваного.

Це засідання знову не стало повним. Не з’явилися свідки – зокрема, поліцейський, який першим був на місці злочину.

«Відносно свідка Нехаєвського, який є оперативним працівником, я вважаю, необхідно застосувати до нього примусовий привід», – Віталій Бережняк, прокурор.

Тому суд, задовольнивши деякі технічні прохання Лисяка, призначив нову дату засідання. «Якщо 19 грудня на 12 годину…», – Владислав Кухта, суддя Чернігівського районного суду.

Будемо сподіватись, що цього разу суд ухвалить справедливе рішення щодо цієї резонансної справи, яка триває вже більше року.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.