Одесит убив колишню дружину через дитину

У Суворовському районі Одеси колишній чоловік вбив 33-річну жінку, щоб раз і назавжди вирішити питання про те, з ким повинна жити їхня дитина.

Подружжя розлучилося ще кілька років тому, а їх спільна дитина, за рішенням суду, повинна була жити по черзі з батьком і матір’ю. Тато малюка в кінці кінців вирішив, що йому це набридло, і не захотів повертати дитя колись коханій жінці. Знаючи, що вона буде проти, зважився на радикальні заходи.


Чоловік разом зі своєю матір’ю поїхав в селище Котовського, де проживала жінка. Колишній чоловік знав, що вона в квартирі одна.

Пізніше мати одесита розповіла правоохоронцям, що, приїхавши до будинку, її син узяв пляшку з бензином і пішов до екс-дружини на шостий поверх. Через деякий час з квартири повалив дим, а ще пару хвилин по тому жінка побачила, як чоловік намагається вибратися через вікно і просить про допомогу. Він не втримався і впав.

Мати відвезла сина до лікарні і поїхала.

Медики, які взяли потерпілого, повідомили в поліцію, що до них поступив чоловік, від якого підозріло пахне димом. Незабаром правоохоронцям стало відомо і про пожежу на вулиці Заболотного.

Прибувши на місце події, поліцейські знайшли в квартирі мертву жінку. Вони встановили, що колишній чоловік убив її і, щоб приховати сліди злочину, підпалив квартиру. Вибратися з неї він не зміг, тому що заклинило дверний замок, тому побіг до вікна.

Підозрюваний і його мати затримані, розпочато розслідування за ч. 2 ст. 115 «умисне вбивство» і ч. 2 ст. 194 «умисне знищення або пошкодження майна» КК України.

Як саме розвивалися трагічні події між загиблою та її колишнім чоловіком, слідству ще належить встановити. Найбільше ж постраждала маленька дитина, яка в один момент залишилася без матері, а її тато підозрюється у важкому злочині.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.