Неможливо дивитися без сліз, мати зниклої Діани Хріненко записала відеозвернення

Жінка записала відеозвернення, яке неможливо дивитися без сліз.

Мати зниклої без вести 16-річної дівчини на ім’я Діана Хріненко, Олена Хріненко, записала болісне відеозвернення, де благає всіх допомогти їй знайти дочку і не залишатися байдужими. Опублікував відеозапис уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба на своїй сторінці в Facebook.

Заплакана і вбита страшною трагедією зникнення дитини мати звертається до всіх, хто дивиться відео, з проханням – якщо вони хоч мигцем бачили Діану, або дівчину, схожу на неї – повідомити в поліцію. Адже всього одна маленька деталь, випадкова наводка, може допомогти поліції у нелегкій справі пошуку дівчинки, про яку з серпня нічого не відомо. Єдине – мати бачила її на камерах відеоспостереження в Дніпрі.

“Страшно навіть уявити, що відчуває мати, дитина якої зникла. Закликаю усіх, кому відома будь-яка інформація про Хріненко Діану, допоможіть!”, — підписав відео Микола Кулеба. Олена Хріненко благає викрадачів відпустити її дочку.

Зазначимо, що Хріненко Діана Олександрівна, 2001 року народження, зник у ніч з 24 на 25 серпня, в с. Суботці, Знам’янський район, Кіровоградська область.

Дівчина була худорлявої статури, зріст 170 см, волосся довге, світло-русявого кольору.

Була вбрана в штани білого кольору, білу блузку, червоний кардиган, босоніжки білого кольору. При собі мала сумку золотистого кольору і мобільний телефон з номерами 0964010385, 0501434105.

В той фатальний день Діана не дійшла до свого дому всього 500 метрів. Дівчина йшла з місцевої дискотеки і говорила по телефону зі своїм молодим чоловіком. За словами хлопця, в якийсь момент Діана перестала відповідати, а потім він почув її крик і слова “Я стікав кров’ю, подзвони батькам, я поруч”. Поліція встановила, де напали на дівчину та на місці нападу знайшли її телефон. Поліція прийшла до висновку, що Діану вбили, але відео з камер спостереження в Дніпрі подарували матері ще одну надію.

Нещодавно мати дівчини заявила, що впізнала Діану на відео з камер відеоспостереження в Дніпрі. Поки ж суд призначив судово-портретознавчу експертизу відео з камери спостереження дніпровського ТРЦ “Вавілон”.

Нагадаємо, зникнення юної дівчини перепугало всю Україну, батьки благають про допомогу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.