На Вінниччині московські попи набирають дітей у школу “імені цесаревича Олексія”

На сайті школи зазначається, що “вихованці в першу чергу проходять віросповідання, отримують православне виховання, суворо дотримуються канонів православної церкви”.
Фотодоказ опублікувала на Facebook користувачка Тамара Лозова.

 

“Ви думаєте, що то з раші? Та ні, в Україні. І думаєте, вони там не “просвітлюють” дітей та батьків?” – обурюється жінка.

На сайті спортивного клубу “Барс”зазначається, що “першу в Україні, православну військово-патріотичну парашутно-десантну школу імені цесаревича Олексія” було засновано ще в 2009 році.

Метою школи, за даними сайту, є “підготовка юнаків та молоді до проходження військової служби в Збройних Силах України”.

Наголошується, що “всі вихованці в першу чергу проходять віросповідання, отримують православне виховання, суворо дотримуються канонів православної церкви. Вихованці виконують регулярно стрибки з парашутом на льотному полігоні, стрільби з бойової зброї, тренуються рукопашному бою”.

В майбутньому ж усі випускники школи “готові для проходження служби в підрозділах аеромобільних (повітряно-десантних) військ, військах спеціального призначення, а також матимуть можливість стати військовими священиками”.

Оголошення про набір на заняття з рукопашного бою в дану школу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.