Всесвітньо відома співачка може потрапити за ґрати: готується суд

Знаменита співачка Шакіра підозрюється в несплаті податків на суму 14,5 мільйона євро. Провівши розслідування, податкова служба Іспанії прийшла до висновку, що в період з 2012 по 2014 рік Шакіра не сплатила прибутковий податок і податок на майно, пише El Pais. Повідомляється, що найближчим часом прокуратура країни збирається надати судовий позов проти співачки.

Згідно із законодавством Іспанії, кожна людина, що проживає на території країни більше півроку автоматично стає його податковими резидентом. Шакіра в свою чергу проживає в Іспанії з 2011 року зі своїм чоловіком, захисником іспанського футбольного клубу “Барселона” Жераром Піке.

З’ясувалося, що Шакіра проживала на території Іспанії протягом трьох років і повинна була виплатити податок, від доходів в Іспанії в тому числі. Джерела, близькі до оточення Шакіри, яка в 2015 році стала повноправним платником податків в Іспанії, розповіли, що вона завжди виконувала свої податкові зобов’язання і була готова дотримуватися всіх “економічні наслідки”, без навмисної спробою ухилитися від податків.

Варто відзначити, що Шакіра та Жерар Піке перебувають у відносинах з весни 2011 року. Взимку 2013 року виконавиця народила сина Мілана, а в січні 2015 у пари народився другий син, якого вони назвали Саша.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.