Це кінець моралі: в мережі показали фото з цвинтаря в Миколаєві, які лякають

Мешканка Миколаєва Анастасія Марченко показала в соціальній мережі жахливі дороги, вірніше, бездоріжжя біля одного з кладовищ міста. Йдеться про Балабановське кладовище. А відповідні знімки жінка опублікувала в загальнодоступній групі Contact Center при Миколаївській міськраді.

Автор поста пропонує керівництву міста й області повернути гроші, які вона у вигляді податків справно платила до бюджету.

«А ви любите квести? Тоді прошу вас, мер і губернатор, пройти цей квест разом. І найголовніше в цьому квесті – не поламати руки і ноги і не розбити собі обличчя в польоті. Я хочу вас запитати: коли цей бардак закінчитися??? Коли ви займетеся справами міста??? Якщо ви не хочете цим займатися, тоді прошу вас повернути податки, які я заплатила в бюджет, і я сама завезу 10 КАМАЗів щебеню для початку», – пише Марченко.

Користувачі в свою чергу кажуть: відповіді чекати не варто, тому що в самому місті таких доріг – хоч греблю гати.

«Почекайте, головна площа вимагає термінового ремонту на 82 млн, а ви про цвинтар… Може, пощастить і плитка від площі піде на Балабанівське кладовище, на що сподіватися не доводиться, що вона не зникне», «Ці за себе вже не можуть постояти і відповісти, але, як не дивно, це – і наше притулок в майбутньому», «Тільки гроші гребуть, а упорядкувати жадібність не дозволяє. Це кінець моралі. Кладовище – це святе, адже там завжди буде хтось рідний, близький. Та й ви, чиновники, які не безсмертні», – пишуть люди під постом.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.