Каменських зізналася в любові юному виконавцю Х-Фактора

Молодий учасник Х-Фактора 9 розірвав душу Насті Каменських і змусив її зізнатися в симпатії до нього на всю країну. У суботу, 8 грудня, в ефірі телеканалу СТБ відбувся другий прямий ефір Х-Фактора 9. У цьому випуску учасники виконували пісні під акомпанемент оркестру.

Конкурсанти цілий тиждень старанно працювали над новою постановкою, щоб підкорити неймовірним видовищем серця українських глядачів і, звичайно ж, зоряних членів журі – Андрія Данилка Насті Каменських, Дмитра Шурова та Олега Винника.

Шанувальники головного вокального шоу країни, нарешті, дочекалися моменту, коли можуть віддати свій голос за фаворитів і допомогти їм пройти в наступні ефіри.

Самим вибуховим моментом вечора став виступ наймолодшого учасника Х-Фактора Діми Волканова. Хлопець виконав знаменитий хіт Робертіно Лоретті Jamaica. Популярна українська виконавиця і тренер шоу Х-фактор Настя Каменських зізналася, що Волканов її підкорив.

“Як дівчинка скажу, що сьогодні моє серце належить тобі. А як професіонал: як ти заграєш з камерою! Я тобі скажу, навіть деякі артисти, які виступають 10-20 років, так не зможуть зробити, як ти. Неймовірно! Браво, Дмитро”.

Як відомо українська співачка Настя Каменських отримала премію M1 Music Awards в категорії «Краща співачка», нещодавно вона вирішила висловитися про цю подію в одному з інтерв’ю.

Відома українська виконавиця, яка нещодавно стала лауреатом премії M1 Music Awards, розповіла про свої творчі успіхи і про те, кому повинна була дістатися нагорода. Про це вона розповіла в інтерв’ю Каті Осадчій.

Співачка вважає, що вона більш гідна нагороди, ніж Тіна Кароль чи Оля Полякова. Також Каменських прокоментувала свої амбіції в іноземних конкурсах. Вона вже в наступному році планує бути не тільки гостею латиноамериканської «Греммі», а й виступити там.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.