Поки батько розважався: В Києві 53-річний чоловік згвалтував двох малолітніх сестер

Київський педофіл, жертвами якого стали дві малолітні сестри, засуджений до 12 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Повідомляється, що 53-річний чоловік, раніше судимий за аналогічні злочини, ґвалтував двох сестер 7 і 10 років.

Як з’ясувалося, чоловік перебував у дружніх відносинах з батьками дівчаток і, прикриваючись цією дружбою, часто запрошував дітей до себе додому, де і здійснював із ними розпусні дії, поки батька дівчаток розважався з іншими друзями.
У суді чоловік не визнав своєї провини, а державним обвинуваченням була повністю доведена його причетність до скоєння злочинів, передбачених ч. 3 ст. 153 КК України і ч. 2 ст. 156 КК України, тобто задоволення статевої пристрасті неприродним способом та вчинення розпусних дій стосовно малолітніх осіб.

Нагадаємо, раніше в Фастові був затриманий чоловік, який зі своїм другом ґвалтував неповнолітніх дочок. Збоченець, який ґвалтував своїх двох неповнолітніх дочок – 14 і 15 років, знімав це на відео і продавав таким же збоченцям в «DarkWeb». Також за гроші нелюд віддавав дівчаток для занять сексом з іншими чоловіками, зокрема – іноземцям.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.