У Полтаві батько і мати продавали відео зґвалтування своєї 4-річної дочки

Медики і поліцейські встановили, що дитина піддавалася регулярному насильству з боку дорослих. Шокуюче зґвалтування розслідує поліція Полтави, у виробництві якої знаходиться справа сім’ї азербайджанців, що винаймали квартиру в Кривому Розі, а потім переїхали в іншу область.

Подружжя, у якого в липні 2013 року народилася дочка, систематично ґвалтували її, знімаючи процес на відео. Продукцію порнографічного характеру підозрювані збували зарубіжним користувачам, отримуючи винагороду від збоченців у валюті.

Страшна правда відкрилася, коли в квартиру на сьомому поверсі девятиповерхівки, розташованої в криворізькому мікрорайоні 5-й Зарічний прибули за викликом медики “швидкої допомоги”, – у чотирирічної дівчинки вони діагностували ушкодження, типові для зґвалтування.

Зрозумівши, що уваги правоохоронців не уникнути, злочинці спробували сховатися в Полтаві, але були затримані. В ході обшуку їх квартири сищики виявили фалоімітатори та іншу атрибутику, використовувану ними в ході актів насильства і в процесі зйомок.

Правоохоронці встановили, що ґвалтували дівчинку батько і мати разом, при чому батько віддавав перевагу анально-генітальному контакту.

Обом збоченцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від десяти до п’ятнадцяти років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.