Улюблена програма мільйонів українців закривається: роки на екрані

Ведучий однієї з культових українських програм, на якій виросло не одне покоління громадян, заявив про закриття проекту.Про це він заявив під час спілкування з журналістами.

«Рецепт довголіття в ефірах полягає в тому, що мені як продюсеру вдавалося 20 років підписувати контракти з каналами. Це – головний рецепт, як би смішно це не звучало. Другий рецепт: це – народна гра, народна програма, в якій люди приходять без кастингів, грошей і під відкритим небом сорвенуются і визначають кращого співака», – зазначив він.

Звернемо увагу, що мова йде про програму «Караоке на Майдані», яку продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк вів протягом 20 років. За цей час, стверджує він, люди робили йому різні пропозиції, щоб «потрапити в телевізор».

«Пропонували хабарі. В перші два роки існування “Караоке на Майдані” бувало всяке: то дівчата пропонували якийсь гарний і незабутній відпочинок, то якийсь чоловік з Одеської області пропонував мені два вагони свіжих яблук за те, що його дочка візьме участь у “Караоке на Майдані”. Бувало, що пускалися у всі тяжкі», – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, стала відома причина закриття «Все буде добре». Популярну українську передачу, випуски якої постійно чекає маса телеглядачів, вирішили закрити.

Як виявилося, таке рішення приймали довго, зважуючи всі за і проти.

Передача «Все буде добре» на каналі СТБ виходить шість років. За цей час вона полюбилася багатьом глядачам. Як кажуть самі телевізійники, «глядач знає напам’ять кожен випуск». Особливо чекали зустрічі з беззмінною ведучою програми – Надею Матвєєвої, до якої ставилися як до подружки, порадниці й авторитету в багатьох життєвих питаннях.

«Зйомки сезону ми закінчимо в листопаді, фінальний випуск вийде 27 грудня. До цього моменту для глядачів нічого не зміниться — «Все буде добре» буде виходити, як і раніше, з понеділка по четвер о 15:30. Youtube-канал проекту ми не закриваємо, в ньому можна буде знайти відповідь на будь-яке питання», — розповіла програмний директор каналу Катерина Шевелюк.

У мережі з’явилася думка, що програму закривають у зв’язку з трансформацією, яку зараз переживає StarlightMedia. Шевелюк заперечує це і говорить, що на рішення вплинули зовсім інші фактори.

«Рішення «Все буде добре» прийнято не групою, а каналом, по ряду важливих для нас бізнес-причин. Одна з них – логічне завершення життєвого циклу проекту. Як би ми ніжно і тепло ставилися до проекту, як би нам не хотілося зберегти «Все буде добре» в ефірі, ми не можемо собі дозволити по другому-третьому колу повторювати одні і ті ж поради та теми», — зазначила програмний директор.

За її словами, з цієї ж причини відбувалася і зміна формату передачі.

Також на рішення закрити програму вплинуло ослаблення рейтингових позицій.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.