Кава та чоловіче здоров’я: стало відомо, на що впливає популярний напій

Пристрасть до розчинної кави може негативно позначитися на чоловічому статевому здоров’ї. Таку думку висловили медики з Великої Британії, пише 24apteka.

Розчинну каву ніяк не можна назвати корисним напоєм для чоловіків. І все через фітогормони, що містяться в ній. Як стверджують медики, вони здатні послаблювати потенцію.

За словами лікарів із Кембриджу, фітогормони справляють на чоловічий організм вплив, подібний до ефекту «жіночого» гормону естрогену.

«Чоловіки, котрі п’ють занадто багато розчинної кави, ризикують отримати живіт і практично жіночі груди, а також зіткнутися з проблемами з ерекцією», — повідомили терапевти.

Щоправда, кількість кави, здатна призводити до проблем з чоловічим здоров’ям, доволі велика — п’ять горняток на день. На думку фахівців, краще випивати одне-два горнятка напою на день, але меленого та заварного. В такому випадку статева функція, навпаки, може зміцнитися, вважають експерти.

Примітно, що ефект від зловживання розчинною кавою на чоловіків учені порівняли зі занадто частим вживанням пива. Обидва напої, як виявилося, сприяють ожирінню чоловічої фігури за жіночим типом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.