У Вінниці п’яний на джипі врізався в автобус, сховав авто й утік

Порушник намагався на таксі втекти від копів. Близько полудня 16 грудня у Вінниці на вулиці Маяковського водій автомобіля «Hyundai Tucson» врізався в муніципальний автобус і зник із місця пригоди. Очевидці повідомили, що бачили машину у напрямку центру міста.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції у Вінницькій області, від свідків копи дізналися, що порушник поїхав у напрямку вулиці Якова Гальчевського. Інспектори також з’ясували, як виглядає керманич. З цією інформацією патрульні знайшли автомобіль із характерними пошкодженням, але водія біля нього не було.

Особу, схожу за описом на порушника, з травмою на обличчі від удару об лобове скло, патрульні розшукали на вулиці Замковій. Побачивши поліцейських, чоловік спробував сісти в таксі й утекти, але був затриманий.

Керманич джипа зізнався у правопорушенні. Виявилося, що він був напідпитку і не зміг дати ради керуванню. Тест на вміст алкоголю в крові показав результат 1,17 проміле, що майже у 6 разів перевищує норму. На чоловіка складено три протоколи: за скоєння ДТП, за залишення місця пригоди та за керування напідпитку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.