На Черкащині люди протестують через погані дороги

На одній з трас області автомобілі застрягають у воронках, а рейсовим автобусам доводиться висаджувати пасажирів. На Черкащині жителям села Мошни доводиться щодня проїжджати ями глибиною до півметра. Покриття дороги тут не ремонтували вже три роки і люди в розпачі вирішили перекрити трасу.

Через село проходить дорога державного значення, яку місцеві називають трасою смерті. Автомобілі тут застряють у величезних воронках, з яких вибратися без сторонньої допомоги практично неможливо. Рейсові автобуси на цій трасі висаджують людей, щоб без вантажу переїхати аварійну ділянку, а зараз і зовсім припинили по ній їздити. Місцеві автомобілісти скаржаться, що через погану дорогу ремонтувати машини доводиться раз на тиждень. В такому стані траса вже три роки. Через бездіяльність чиновників терпіння у місцевих жителів лопнуло, і люди перекрили трасу.

Місцева влада на це тільки розводять руками. Мовляв, ця дорога державного значення і ремонтувати її повинна обласна служба автомобільних доріг. А в автомобільній службі доріг пояснюють, що траса досі в ямах саме через місцевих жителів, тому що вони не дозволили розпочати роботи з водовідведення. Без них замінювати покриття не можна. Поки чиновники вирішують, хто винен, люди обіцяють влаштувати безстрокову акцію протесту.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.