Жорстоко били і душили пакетом: нелюди залишили голу жінку помирати на холоді

У Запоріжжі двоє чоловіків жорстоко побили жінку, душили її пакетом, справили на неї потребу, а потім роздягли і залишили вмирати на холоді.

Про це кповідомляє місцеве видання ” Дніпровська Панорама”.

Понівечений повністю роздягнений труп жінки виявили в полі в Василівському районі. Правоохоронці оперативно вийшли на слід мучителів і вбивць. Один з них днями почув вирок, а другого ще чекає суд.

Так, за словами обвинуваченого, його товариш (матеріали щодо якої виділені в окреме провадження) сказав, що загибла – злодійка, нібито вкрала у нього продукти харчування і пропила їх. Тому її треба провчити – “щоб більше не крала”.

Вони схопили жінку і закинули її в багажник “Жигулів”. Далі весь день чоловіки роз’їжджали по справах. Зокрема, під вечір зустріли з електрички співмешканку одного з них. При цьому в машині сиділи і їх троє дітей. Вже у дворі будинку, вивантажуючи мішки з тирсою, співмешканка побачила в багажнику нещасну і запитала, “навіщо вона там лежить”.

Чоловіки відповіли, що хочуть її провчити, вивезти кудись і там кинути. Надалі, залишивши дітей вдома, двоє чоловіків і ця співмешканка виїхали в поле, де раніше був військове містечко.

Нелюди витягли постраждалу з багажника і стали жорстоко бити кулаками і битою по голові, спині і кінцівках. Потім і зовсім наказали її повністю роздягтися (на вулиці при цьому було + 8- + 12 градусів С). Далі її душили, одягнувши на голову поліетиленовий пакет, а в кінці кінців мучителі ще і справили на неї нужду.

До слова, співмешканка під час “екзекуції” просто стояла і не втручалася.

Трійця кинула жертву помирати і поїхала. Коли вони від’їжджали, жінка була ще жива, хрипіла і тряслася від холоду. Надалі вона померла від загального переохолодження організму, як показала експертиза.

На наступний вечір “в гості” до обвинуваченого і його співмешканці прийшли поліцейські.
На суді мучитель розкаявся в скоєному, зазначивши, що був п’яний, і просив суворо не карати.

Василівський райсуд визнав чоловіка винним по ст. 146 (незаконне позбавлення волі), ст. 127 (катування), ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесних ушкоджень) і ст. 135 (залишення в небезпеці) КК України. Його засудили до 7 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.