Кому фортуна, а кому – каторжна праця: гороскоп для знаків Східного гороскопу на 2019

Свиня і її вірні лицарі Кабанчики будуть правити мудро і справедливо у 2019 році. Свинка буде намагатися ощасливити всіх і кожного, однак для цього всім потрібно зробити кілька важливих кроків.

2019 ДЛЯ ЩУРА

Щури стрімголов біжать уперед. Їх важко зупинити. Цього року успіх буде на боці тих, хто чітко визначить свої цілі та знайде засоби для їх вирішення.

До середини року ці представники східного гороскопу раптово розбагатіють. Тому готуйте скрині для грошей.

2019 ДЛЯ БИКА

Бики люблять працювати в команді, вас сіном не годуй, а дай проявити лідерські якості. Але зірки радять пригальмувати – в рік Жовтого Земляного Свині можна попрацювати і на самоті, або зібрати колектив тільки з перевірених товаришів.

Ви хлопці самостійні, і цілком можете відкрити власний бізнес. План давно дозрів у вашій голові, залишилося записати думки, і поділитися ідеями з просунутими друзями.

2019 ДЛЯ ТИГРА

Тигри – природжені лідери. 2019 рік не буде винятком. У кар’єрі ви швидко дістанетесь вершини.

А от у коханні буде не все так стрімко та успішно. Доведеться добряче постаратися та припинити скалитись. Зірки радять підвищувати культурний рівень та відвідувати різні культурно-масові заходи – саме там ваша друга половинка.

2019 ДЛЯ КРОЛИКА

Свинка радить забути про невільних залицяльників, і відправитися на пошуки обранця. Інтуїція у пухнастиків зашкалює, і котячі і кролячі сердечка завжди учуют потрібного чоловічка. 2019 рік багатий на весілля – сімейне життя куди цікавіше вільного існування.

Щодо фінансів – то у 2019 році серед представників цього знака побільшає мільйонерів.

2019 ДЛЯ ДРАКОНА

Позбудьтеся песимізму та почніть втілювати в життя свої великі плани. Свинка всіляко цьому сприятиме. Однак не виставляйте свої успіха напоказ – заздрісники не дрімають.

В особистому буде солодко, іноді навіть приторно. Обирайте другу половинку серед “своїх”, разом літати веселіше.

У фінансововму становищі також все покращиться. Однак до літа відкладіть великі витрати.

2019 ДЛЯ ЗМІЇ

Свиня недолюблює Змій, в цей раз все буде по-іншому – Жовта Земляна Хрюшка із захопленням спостерігає за вашими пересуваннями, і ніжно погладжує блискучі зміїні шкурки. Але зірки радять зосередитися на інтелектуальній діяльності – ваші мудрі думки, нарешті, будуть озвучені, а геніальні ідеї здійснені. Багато Змейки проявлять себе в науці, а деякі з вас зуміють заповзти до лав бізнесменів.

У коханні пощастить тим, хто сховає зуби та стане теплішим.

2019 ДЛЯ КОНЯ

Коня буде супроводжувати успіх на роботі, якщо він буде більш добрішим. Не відвертайтесь від друзів, і взагалі будьте більш дружніми з колегами.

В особистому житті не поспішайте, вгалопа нічого хорошого не виде, ато ненароком затопчите свою половинку.

З грішми поводитесь обережніше але не забувайте про благодійність.

2019 ДЛЯ КОЗИ

Кози спиляли ріжки, Овечки змінили шкурки і в вашому світі настав період спокою і стабільності. Але Хрюшка радить не кидати справи – збільшуйте оберти, розширюйте межі, і шукайте нові зв’язки.

У коханні пощастить тим, хто обирає серцем. Менше думайте, зайві думки можуть вас спрамувати не туди.

2019 ДЛЯ МАВПИ

Мавпам зірки радять не гримасувати і не пустувати при спілкуванні з діловими партнерами – компаньйони в рік Кабана серйозні, і сподіваються на вашу відповідальність. Мавпам, які зайняті в сфері творчості, успіх буде супроводжувати весь рік – ви можете заснувати свою справу, і отримати і фінансову вигоду, і суспільне визнання.

Щодо особистого – то хвилювань та істерик не уникнути. Вас переслідуватимуть ревнивці та старі шанувальники. Намагайтесь вести себе стримано та спокійно. Досить вже стрибати з гілки на гілку.

2019 ДЛЯ ПІВНЯ

Півні побачили Жовту Земляну Свиню, вони в паніці впали з парканів – невже халява скінчилася? Зірки радять заспокоїтися – Кабан володар добрий, чесний і справедливий, і не дасть в образу чарівних крилатих створінь. Однак відсидітися на печі не вдасться – господар 2019 року завалить вас всілякими справами. Всі заняття, які Хряк приготував для Півників, будуть з творчою спрямованістю, так що, прочищати горлечка, наряжайтесь в різнокольорові пір’ячко і в путь – назустріч слави і визнання.

Варто визначитись зі своїми бажаннями та вподобаннями. Друга половинка може чекати вас у бібліотеці. Проте довго там не засиджуйтесь, а скоріше ведіть коханих під вінець. Зараза саме слушний для цього час.

2019 ДЛЯ СОБАКИ

Собачки можуть розраховувати на підтримку Свині. Цуценята знайдуть доброго господаря, і цариця 2019 року подарує і свіжозрубану будку, і модний ошийник, і навіть цукровий кісточку, яку можна гризти цілий рік. Причому, Собакам не доведеться танцювати на задніх лапках, випрошуючи ласий шматочок. Собаки будуть буквально купатися в бонуси за минулі заслуги, адже ви ніколи не пройдете мимо скривджених людей, і знайдете спосіб допомогти нужденним навіть на шкоду власним інтересам.

В особистому також буде все яскраво та радісно, головне правильно обрати шлях та не втратити нюх.

2019 ДЛЯ СВИНІ

Господині цього року усмізнеться удача у всіх сферах життя. Проте сильно не розслабляйтеся та беріть бика за роги. Не відмовляйтесь від вигідних пропозицій та довго не думайте, адже конкуренти не дрімають.

В коханні буде все дуже вдало, однак не варто поспішати. Головне – все зважити та прислухатись до свого серця.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.