Відома українська ведуча розповіла про таємне весілля: “Хотіли розписатися без пафосу”

Українська телеведуча Лілія Ребрик днями розповіла, як пройшло її таємне весілля з хореографом Андрієм Диким

У неділю, 23 грудня, ведуча з чоловіком святкує мідне весілля. З часу таємній церемонії зірки пройшло 7 років. В особливу річницю телеведуча вирішила згадати, як пройшло одруження з Андрієм Диким.

“Сім років тому в цей день, 23 грудня, наше весілля з Андрієм Диким була в прямому ефірі”, – розповіла Лілія Ребрик.

За словами телеведучої, це було ідеальне весілля. Спочатку пара хотіла скромно узаконити свої стосунки і без зайвого пафосу відзначити подію, не розголошуючи про це всій країні. Однак плани Лілії Ребрик та Андрія Дикого трохи змінилися, коли під час прямого ефіру шоу “Танцюють всі” їх привітали з одруженням і показали кадри з закритої церемонії. На гала-концерті пара станцювала чуттєвий вальс, який став першим танцем молодят.

“Кращого весілля не придумаєш. Ми, коли готували цей танець для гала-концерту, вважали, що тільки ми будемо знати, про що будемо танцювати. Я придумала, що буду в білій сукні. Спочатку ми хотіли розписатися без пафосу, щоб цей день був тільки наш. А моя сестра і подруги, серед яких є і журналісти, все пронюхали і зробили нам сюрприз, від якого вже не було куди сховатися. Увечері в прямому ефірі про це знала вся країна. Ось таке скромне весілля у нас було. Тепер є що згадати “, – поділилася Лілія Ребрик.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.