Прямо на Різдво: Студент покінчив із життям в гуртожитку

У Новій Каховці на Херсонщині виявили тіло 18-річного студента місцевого технікуму.

Хлопець повісився у своїй кімнаті гуртожитку.

Інцидент стався у гуртожитку приладобудівного технікуму під час святкових вихідних. Молодий чоловік разом із друзями повечеряв у їдальні, а потім пішов до своєї кімнати. Його сусіди по гуртожитку вже роз’їхалися на канікули, і він залишився один.

За деякий час йому почали телефонувати хлопці, які проживають у тому ж гуртожитку. Потім вони прийшли до його кімнати і через зачинені двері почули, як грає мелодія на телефоні. До вечора у гуртожитку занепокоїлися і відчинили двері до кімнати. Студента виявили у зашморзі.

Знайомі загиблого і викладачі шоковані через подію. Розповіли, що хлопець був замкнутий, своїми переживаннями особливо не ділився, але ознак депресії у нього не було.

Як повідомили у поліції, передсмертної записки біля тіла вони не виявили, так само як і слідів насильницької смерті. На даний момент намагаються з’ясувати, що штовхнуло зовсім юного хлопця на такий рішучий крок.
Директор департаменту освіти і науки Херсонської облдержадміністрації Євген Криницький повідомив, що у студента були проблеми в сім’ї. У навчальному закладі, де вчився хлопець, від коментарів утрималися.

“За попередніми даними, проблем із навчанням студент не мав, а ось негаразди у сім’ї були. І він переживав через них. Можливо, це і могло викликати депресію”, – розповів Криницький і додав, що до технікуму направлять комісію, щоб установити всі обставини трагедії.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.