Якщо ви прокидаєтесь вночі в певний час – організм посилає вам важливий сигнал

Поганий сон і часті прокидання серед ночі багато людей списують це на денні переживання. Однак нічні пробудження не можна ігнорувати, в залежності від того, в який час прокидається людина вночі, можна сказати про те, що стало причиною цього.

Так само вважається, що енергетичні канали взаємопов’язані з системою годин. Таким чином, пробудження в певний час – це сигнали організму про ваших фізичних або емоційних проблемах. Розглянемо їх докладніше. Джерело

Тривожний сон, часті пробудження з 9 до 11 вечора говорять про стрес.

Це той час, в яке більшість людей лягає спати. Якщо в ці години ви не можете заснути або постійно прокидаєтеся, значить, ви відчуваєте сильний стрес або вас щось турбує. Вам потрібно зробити все для того, щоб заспокоїти свою нервову систему.

Ті, хто прокидається в період з 11 до 01:00 ночі відчувають емоційне розчарування.

В цей час енергетичний канал пов’язаний з жовчним міхуром. Необхідно розібратися у своїй проблемі, в цьому допоможуть вправи для розвитку самопринятия і самоцінності, а так само щире прощення.

Постійне пробудження в період з 01:00 до 03:00 ночі говорить про гнів.

Енергетичний канал в цей час пов’язаний з печінкою. Пробудження в такий час вказує на гнів.
Нормалізувати стан і поліпшити сон допоможе пиття холодної води і медитація.

Якщо ж ви прокидаєтеся в період 3:00 до 05:00 ранку – це дуже важливий знак, що говорить про духовне пробудження.

Знайте, в цей момент до вас звертаються Вищі сили. Можливо, коли ви прокинетеся, буде легке відчуття смутку. Таким пробудженням Вищі сили нагадують вам про вашу вищу мету і направляють до неї. Знову заснути допоможе молитва або уявне звернення до Вищих сил, а також дихальні вправи.

Прокидання з 05:00 до 07:00 ранку говорять про емоційні блоки.

В цей час енергетичний канал сконцентрований на товстій кишці. Змушуючи вас прокинутися в цей час, організм говорить про ваших емоційних блоках. Для нормалізації сну спробуйте зробити вправи для розтяжки або прийняти ванну.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.