Зупинилося серце відомого українського ведучого

Помер відомий ведучий, якого називали українським Левітаном. Український радіоведучий Микола Левандовський, який пропрацював на Кіровоградському обласному радіо і телебаченні понад 60 років не тільки як диктор, але і як директор (з 1972-го по 2010 рік) помер 26 грудня. Про це повідомили на сторінці “Українське радіо: Кропивницький” у Facebook.

“26 грудня, на 87 році життя, відійшов у вічність наш колега, наставник, перший диктор обласного радіо Микола Євгенович Левандовський. В пам’яті кожного, хто його знав, він залишиться відвертим, інтелігентним професіоналом з почуттям гумору, з відкритим серцем і готовністю допомогти”, – йдеться в повідомленні.

28 грудня на церемонію прощання з ним у Кропивницькому, прийшли жителі міста та колеги, які називали Левандовського українським Левітаном. Він був першим диктором обласного радіо і телебачення. Ще за життя став легендою не тільки для слухачів, а й для колег-журналістів різних поколінь.

Левандовський – лауреат всеукраїнських фестивалів телевізійних і радіопрограм, удостоєний медалі загальнодержавного конкурсу народних театрів і почесного профспілкового знака “За заслуги в самодіяльному мистецтві”, “Заслужений працівник культури України”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.