“Я нічого не пам’ятаю”: підозрюваного у вбивстві чотирьох осіб у Вінниці відправили за ґрати

У кримінальному провадженні призначено більше 15 судових експертиз.

У Вінниці заарештували 30-річного програміста, підозрюваного в умисному вбивстві чотирьох осіб – своєї матері, колишньої дружини і двох рідних дітей.

“Я нічого не пам’ятаю. Я до кінця не розумію що і як”, – говорив в залі судового засідання підозрюваний 30-річний Анатолій”, – повідомляє vinnitsa.info.

У суді підозрюваний у скоєнні злочину зазначив, що він – Анатолій Малець, 1988 р.н.,, має диплом про вищу технічну освіту, розлучений. До кримінальної відповідальності які раніше не притягувався. Працює приватним підприємцем. Проживав останнім часом по вулиці Миколаївська, в тому ж будинку, де скоєно вбивство. У підозрюваного є ще одна дитина – однорічна дівчинка.

Як виявилося, в лютому 2015 подружжя розлучилося. Чоловік залишився проживати з сім’єю, потім з ними почала проживати мама підозрюваного. Після розлучення між колишнім подружжям постійно виникали конфлікти, нібито, з приводу зрад чоловіка з іншою жінкою.

За інформацією прокуратури, Вінницький міський суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

“У мікрорайоні” Академічний”, сталася жахлива вбивство. У квартирі були виявлені тіла з ознаками насильницької смерті – 7-річного хлопчика, його матері і бабусі. У всіх – рани голови. Крім того, в квартирі знайшли 3-річну дівчинку з подібними тілесними ушкодженнями, яку доставили в лікарню. Але рани виявилися несумісними з життям і дитина померла. у вбивстві підозрюється – батько, син і колишній чоловік загиблих”, – додають в прокуратурі.

У кримінальному провадженні призначено більше 15 судових експертиз, проводяться десятки допитів, оглядів місця події і речових доказів, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у вівторок, 1 січня, затриманому напередодні 30-річному вінничанину було оголошено про підозру в скоєнні умисного вбивства чотирьох чоловік, серед яких його мати, колишня дружина і двоє малолітніх дітей.

А в Київській області за жорстоке вбивство жінки затримали раніше судимого чоловіка. Цьому підозрюваному, як і у Вінниці, загрожує довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.