На Рівненщині дві дами влаштували ДТП: п’ятеро постраждалих

42-річна мешканка Острога за кермом Opel Vectra виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з Renault Megane під керуванням 35-річної жительки Дубно.

На Рівненщині, між селами Михайлівка та Шлях сьогодні, другого січня, зіткнулися два легковики Renault Megane і Opel Vectra.

“Водій автомобіля Opel Vectra, 42-річна мешканка Острога, не вибрала безпечну швидкість руху, не врахувала дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху і допустила зіткнення з Renault Megane, під керуванням 35-річної жительки Дубно. Від удару Renault відкинуло в кювет”, – повідомляють в поліції.

В результаті ДТП каретою “швидкої” в місцеву лікарню доставили п’ятьох людей.
У водія Opel медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої та перелом. Її пасажира – 33-річного жителя Острога із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями грудної клітки та переломом коліна госпіталізували в травматологічне відділення лікарні. 70-річна острожанка отримала забої і травми голови.

Постраждала також і водій Renault, яку з тупою травмою живота, забоєм хребта і голови госпіталізували в хірургічне відділення. У пасажирки, 54-річної мешканки Хмельницького, лікарі діагностували черепно-мозкову травму і перелом передпліччя.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, першого січня сталася жахлива ДТП під Миколаєвом, в якій загинули вісім осіб.

Відзначимо, новорічна доба видалася вельми сумною в Україні. Так, заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін розповів про вбивства і загиблих в ДТП з 31 грудня на 1 січня. “Тільки за добу з 31 грудня 2018 року було скоєно вісім вбивств і сім загиблих в ДТП в різних частинах нашої країни”, – повідомив він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.