Трагедія в Магнітогорську: в місті ховають жертв знищеного вибухом будинку

Всього цього дня попрощаються з шістьма загиблими, але наразі відбуваються дві панахиди.

У російському Магнітогорську, де рано-вранці 31 грудня обрушився один з під’їздів багатоквартирного будинку, почалися похорони жертв трагедії.

Як пишуть міські ЗМІ, всього 4 січня збираються попрощатися з шістьма загиблими, але наразі відбуваються дві панахиди, на які зібралися десятки людей.

Одна церемонія присвячена жителю восьмого поверху Віктору Воронцову. У ніч трагедії він спав в кімнаті малолітньої дочки – дівчинка захворіла і лягла разом з матір’ю. Вони обидві врятувалися. Самого загиблого поховають в розташованому під Магнітогорськом селі Агапівка.

Крім того, в іншому залі прощалися з родиною Крамаренків – 31-річним подружжям Ігорем і Анастасією, а також їх півторарічною дочкою Міланою.

 

На церемонію прийшли близько ста осіб, включаючи співробітників МНС.

Іншого загиблого, 28-річного Ільміра Сагадатова, поховають цього ж дня в його рідному місті Стерлітамак. Церемонія прощання з ним відбулася напередодні.

Нагадаємо, що наразі екстрені служби завершили пошуково-рятувальну операцію, діставши з-під завалів 39 тіл. Всі вони вже були опізнані.

У МНС причиною надзвичайної події назвали вибух газу. Пізніше слідство відкинуло версію теракту в Магнітогорську. СК відреагував на чутки про кримінальну версію трагедії, що з’явилися в деяких ЗМІ. Стверджується, що вибухотехніки досліджували розібрані частини завалу і не знайшли слідів вибухових речовин або їх компонентів.

Як ми вже писали, офіцер ЗСУ Олександр “Грім” написав про прибуття до Магнітогорська співробітників центрального апарату ФСБ по Північному Кавказу, що спеціалізуються на боротьбі з ісламістами-ваххабітами.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.