Була студенткою: опізнали жінку із валізи (фото 21+)

У Дніпрі опізнали жінку, яку знайшли мертвою у валізі. Нею виявилася 19-річна Дар’я Білоус.

Навчалася у місцевому профетехучилищі. Родом із Харківщини. Відомо, що її батьки були позбавлені батьківських прав, пише Gazeta.ua

Що стало причиною смерті – встановить експертиза. Поліція встановлює можливого причетного до вбивства.

Варто нагадати, що у Дніпрі на проспекті Героїв у сміттєвому баці біля житлового будинку знайшли тіло молодої жінки. Знахідку виявили у валізі 4 січня близько 15:00.

Жінка була з оголеним торсом — у бюстгальтері й у джинсах. При цьому на тілі, за результатами попереднього огляду, видимих слідів насильницької смерті виявлено не було.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Тіло направили на судово-медичну експертизу.
Також, повідомляли що поліція вжила ряд першочергових слідчих дій для встановлення особи загиблої та обставин злочину.

У соціальних мережах з’явилася перша інформація з приводу особистості дівчини, яку знайшли мертвою в валізі 4 січня в одному із сміттєвих баків на проспекті Героїв. Достовірність відомостей підтвердили родичі померлої, повідомив Інформатор.

З’ясувалося, що загиблу звали Дарія Білоус, на момент смерті їй було 19 років. Дівчина родом з Харківської області, в Дніпро переїхала тоді, коли вступила до коледжу на 12-му кварталі. Жила в тому ж районі, в гуртожитку, і з моменту приїзду в місто перебувала під опікою місцевих соціальних служб. Її батьків позбавили батьківських прав після того, як дівчину згвалтували в 17 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.