Їх знайшли в орендованій квартирі: У Миколаєві трагічно загинуло молоде подружжя

У Миколаєві 9 січня на знімній квартирі загинули двоє людей – чоловік і жінка. Ймовірною причиною загибелі подружньої пари могла стати несправність газової колонки.

Як стало відомо, дзвінок про подію надійшов у поліцію від жінки, яка заявила, що їй телефонував брат і сказав, що вони з дружиною відчувають нездужання, а після цього зв’язок увірвався.

На місце проживання подружжя відправився наряд поліції, причому копи викликали і бригаду швидкої допомоги. На дзвінки і стукіт у двері ніхто не відгукувався, а тому правоохоронцям довелося зламати двері, не чекаючи ДСНС.

Приміщення квартири було задимлене, а чоловік і жінка, які перебували всередині, подавали ознаки життя, і поліцейські винесли їх на сходову клітку. Медики спробували реанімувати подружжя, але їм це не вдалося – обидва померли.

Як з’ясувалося пізніше, молоде подружжя знімало квартиру, в якій були проблеми з газовою колонкою. За попередніми висновками, саме ця несправність стала причиною смерті молодих людей.

Нагадаємо, раніше в квартирі п’ятиповерхового будинку в Кропивницькому бзнайдені тіла чотирьох людей. Як з’ясувалося, подружжя та їхні діти отруїлися чадним газом.

Загиблих рятувальники виявили 28 грудня після того, як їхні сусіди повідомили, що родина довгий час не виходила з дому. Бійці ДСНС знайшли мертвими подружжя, а також

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.