Через негоду обмежено рух на в`їзд до Полтавської області

З метою безперебійної роботи снігоприбиральної техніки обмежено рух на в`їзд зі сторони Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

Про це повідомив керівник відділу комунікацій Полтавського облуправління поліції Юрій Сулаев.

«У зв`язку із рясним снігопадом спостерігається погіршення дорожніх умов для руху транспорту. Ускладнено рух на ділянках автодоріг в напрямку Козельщинського, Кобеляцького, Кременчуцького районів та міста Кременчук. З метою безперебійної роботи снігоприбиральної техніки обмежено рух на в`їзд в область зі сторони Кіровоградської та Дніпропетровської областей», – заявив Сулаев.

Він також зазначив, що зараз спільно із працівниками ДСНС поліція надає допомогу водіям та пасажирам, які потрапили в снігову пастку, зокрема, було вивільнено із замету автобус із пасажирами подлизу смт.Білики, Кобеляцького району.

За даними прес-служби Кременчуцького відділу поліції, також Кременчуцька районна державна адміністрація своїм розпорядженням обмежила рух вантажного транспорту по району у зв’язку з складними погодними умовами – хуртовиною і великим снігопадом.

За словами прес-офіцера Кременчуцького відділу поліції Анни Васенко, поліція вже почала виконувати це розпорядження і не випускає автівки за межі кременчуцької зони.

«Поки не закінчиться снігопад буде обмежено рух вантажних автомобілів, які часто є причиною заторів. Наразі вже не проїхати на Олександрію, Світловодськ, Павлиш. Наразі для боротьби з негодою залучили комунальну техніку. Щоб ця техніка мала змогу працювати, рух транспорту контролюватимуть патрульні поліцейські», – заявила Васенко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.