Вбив родину та себе: з’явилися нові приголомшливі подробиці трагедії на Одещині

З’явилися подробиці трагедії у Біляївці на Одещині. Там 36-річний Євген Лапчук убив свою дружину 43-річну Оксану та дочку Анастасію, 10 років. А потім вкоротив віку собі.

Подружжя та дитину знайшли мертвими, коли вони перестали відповідати на телефонні дзвінки. Про це розповіли знайомі родини.

“Це не для слабких нервів. На підлозі лежали два трупи: чоловік і жінка. Справа на дивані лежала дівчинка. Жінку він, мабуть, душив руками, а дівчинку чи шнуром, то чи чимось ще. А у нього були поріза від канцелярського ножа. Зійшов кров’ю”, – розповів понятий Олександр Родедян.

Сусіди додають, що сім’я була благонадійною. Не скандалили, хоча і жили трохи замкнуто. Дитина була хвора, мала аутизм. Але навчалася за індивідуальною програмою в 4 класі місцевої школи. Окремо дитиною займалися батьки – возили на різні заняття, гуртки. Чоловіка напередодні нібито звільнили з роботи, що якось негативно могло вплинути на нього. Мовляв, оскільки він був єдиним годувальником у родині, той впав у відчай.

Поліція проводить розслідування, мотиви вбивства і самогубства поки не встановили.

“Попередньо встановлено, що господар квартири задушив свою дружину і дочку, а потім наклав на себе руки”, – повідомив глава ГУНП в Одеській області Дмитро Головін.

Родину поховають після проведення необхідних експертиз.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.