Жахливе середньовіччя: що робили з нареченою в першу шлюбну ніч

Перша шлюбна ніч передбачала статевий акт жінки не з чоловіком, а з будь-яким іншим чоловіком

У це складно повірити, але ще пару сотень століть тому перша шлюбна ніч передбачала статевий акт жінки не з чоловіком, а з будь-яким іншим чоловіком від якої пари залежала.

Зазвичай жінку після одруження міг зґвалтувати батько самого нареченого.

В більшості випадків в статевий контакт з нареченою вступав батько нареченого і причому робив він це всупереч волі нареченої і сина.

До слова, жінок будуть попереджати про розлучення СМС-повідомленнями: “Тихо розлучитися не вийде”. У Саудівській Аравії чоловік міг зі своєю дружиною розірвати шлюб буквально за її спиною. Відтепер такій несправедливості прийшов кінець.

За повідомленням британської преси в Саудівській Аравії шлюборозлучний процес відбувався часто однобоко і несправедливо. Чоловік запросто міг анулювати свій шлюб з жінкою навіть не повідомивши її про це.

Як і чому таке відбувалася в країні, де абсолютний пріоритет права мають чоловіки – не ясно. Факт залишався фактом. Жінка могла бути вже давно “розведеною”, свято вважаючи при цьому себе заміжньою жінкою.

Влада Саудівської Аравії вирішила припинити таке знущання над слабкою статтю і ввела обов’язкові СМС-повідомлення.

Таким чином, коли благовірний розриває з жінкою шлюбний союз, їй на телефон приходить офіційний меседж, в якому повідомляється, що мовляв все, ви, мадам, тепер вільна жінка. Ідіть куди хочете, Він вас не знає.

За словами юристів, таке рішення прийшло через те, що раніше багато мешканок королівства подавали в суди скарги з приводу розлучення без їх відома.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.