Місяць вашого народження може розповісти, який чоловік вам потрібен

Місяць народження безпосередньо впливає на вашу долю, а особливо, на ваш вибір чоловіків. І ось який чоловік підходить вам ідеально!

Березень

Чоловік повинен бути дійсно надійним для вас. Такою людиною, на якого дійсно можна покластися. Нехай він не буде товариським і говірким, однак, це має бути людина справи.

Неробі і тому, хто не виконує свої обіцянки поруч з вами робити нічого. Однак, березневі дамочки в юності часто закохуються в егоцентричних чоловіків.

Квітень

Чоловік повинен бути господарем свого життя для вас. Такою людиною, у якого є свої чіткі плани і непохитні принципи. Нехай повільно, але він повинен йти до своєї мети.

Маминим синочкам і чоловікам-амебам поруч з вами буде непросто, та й ви таких не потерпите. Одна маленька порада чоловікам, які у стосунках з квітневою дамочкою – довіряйте їй і не обмежуйте її свободу.

Травень

Чоловік повинен дійсно вміти розрулити будь-яку ситуацію для вас. Поруч з вами буде легко чоловікові, який прагне до творчості і хоче домовлятися з вами.

Тим чоловікам, які вважають, що місце жінки – на кухні, швидше за все з вами не по дорозі. Адже така шикарна жінка, як ви здатна світ перевернути.

Червень

Чоловік поруч з вами повинен бути спокійним і впевненим. Навіжені особи подобаються червневим жінкам зазвичай в молодості, але з часом вони розуміють, з якими чоловіками їм добре.

Тим чоловікам, які постійно в сумнівах, чого ж вони хочуть, явно не по дорозі з червневою жінкою.

Липень

Чоловік поруч з вами повинен бути дійсно неординарний. Адже догодити вам не завжди просто. Однак, це можливо. Все, що необхідно – це бути Особистістю і Чоловіком з великої літери.

Липневі жінки часто можуть приписувати чоловікам неіснуючі якості, а потім розчаровуватися. Лише в більш зрілому віці такі дами розуміють, що шукати треба серцем.

Серпень

Чоловік поруч з вами повинен вміти заробляти. Не тому що ви прагнете жити за його рахунок, а тому що це показує його самостійність і силу. Поруч з вами повинен бути дійсно мужній і сильний чоловік.

Серпневі жінки на вигляд – королеви, але в чоловікові вони завжди шукають захисника.

Вересень

Чоловік поруч з вами повинен бути дійсно ніжним і чуйним. У нього повинна бути спокійна сила, яка дозволяє собі бути уразливим в присутності коханої жінки.

В юності такі дами часто зачаровані чоловіками-маніпуляторами, проте в більш зрілому віці розбираються, що до чого.

Жовтень

Чоловік поруч з вами повинен викликати ваше захоплення і повагу. Він повинен бути таким, щоб ви були готові піти за ним куди завгодно і знати, що він ніколи не кине в біді.

У жовтневих жінок дуже високі запити до чоловіків, однак, вони самі завжди намагається відповідати такому чоловікові.

Листопад

Чоловік поруч з вами повинен бути дійсно особливий. Листопадові жінки шукають у чоловіках силу духу. Адже вони знають, що інші якості чоловіків випливають з сили духу самі собою.

Листопадовійжінці потрібен чоловік, який має глибокий внутрішній світ і здатний по-справжньому перейнятися її внутрішнім світом. Сільний духом чоловік завжди зуміє заробити, зможе підтримати в біді, однак, не це в ньому головне. І листопадова жінка це знає.

Грудень

Чоловік поруч з вами повинен бути мужнім і впевненим у собі. Таким, який завжди йде по необхідному йому курсу і доходить до мети будь-якою ціною.

Грудневій жінці в першу чергу потрібен друг і соратник і тому, хто їй підійде вона подарує стільки любові і ніжності, що словами описати неможливо.

Січень

Чоловік поруч з вами повинен бути дійсно діяльний. Ви не станете поважати чоловіка, який не знає, чим себе зайняти. Постійний розвиток і ніяких зупинок на досягнутому – ось що ви цінуєте.

Січневі жінки часто дуже красиві зовні, проте, не надають зовнішнім якостям в людях ніякого значення.

Лютий

Чоловік поруч з вами повинен бути дійсно цілеспрямованим. Адже завоювати вас непросто. Щоб ваш союз був щасливим, чоловік повинен бути чуттєвим, щирим і по-справжньому знати, куди він іде.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.