Притула порівняв Зеленського з Путіним: зовсім шибанулись на своїй політиці

Український гуморист Сергій Притула звернувся до українців із проханням отямитись і перестати займатись політичною агітацією на його Facebook-сторінці.

Справа в тому, що Притула, який не припиняє жартувати над походом в президенти Володимира Зеленського, після кумедного ролика про те, як гуморист пропонує свою кандидатуру на заміну, перейшов до більш рішучої іронії. Сергій розмістив пост з дошкульним жартом щодо того, хто вийде в другий тур виборів президента.

“Прикиньте, виходить Зеленський в другий тур, а там його чекає… пара номер 8 – Наталя Могилевська та Влад Яма!”, – написав шоумен на сторінці у Facebook.

Своїм жартом Притула натякнув на випадок з перемогою Зеленського у шоу “Танці з зірками”. Це сталось у 2006 році, коли пара Володимира Зеленського і танцюристки Олени Шоптенко здобули перемогу над парою Наталії Могилевської та її партнера Владислава Ями.

Незважаючи на винесений вердикт професійного журі, яке визнало Могилевську з Ямою найкращими, телеглядачі проголосували за Зеленського з Шоптенко – 728 тисяч голосів проти 381 тисячі.

Цей пост Притули прокоментувала величезна кількість користувачів. Серед цих дописів більша частина більше схожа на політичні дебати та політичну агітацію. Дісталось і самому Притулі – його звинуватили в тому, що він “продався” Порошенку.

Сергій Притула відповів на всі ці випади, зазначивши, що почне банити всіх, хто жарт перетворює на сторінці в соцмережі на площадку для політичних агіток. Притула підкреслив, що хоче бачити на своїй сторінці “людей із здоровим почуттям гумору”.

” В себе на сторінці агітуйте хоч за Зе, хоч за Пе, хоч за Ху! А тут в коментах я хочу бачити людей із здоровим почуттям гумору” – написав гуморист

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.