В Бердичеві собака повернувся з прогулянки з грошима: стільки не заробити й за рік

У Бердичеві німецька овчарка принесла з прогулянки в зубах газетний згорток з великою сумою доларів.

Про це повідомляє Berdichev.biz з посиланням на господарів собаки.

Випадок стався в приватному секторі Бердичева. Молода сім’я недавно завела собаку породи німецька вівчарка, щоб та охороняла будинок. Вона більшу частину часу мешкає у просторому вольєрі на вулиці – там господарі обладнали для неї теплу будку.

Коли пес підріс, його стали ночами випускати бігати по всій території двору. Але у дворі йому стає нудно, і тоді пес іноді перестрибує паркан і гуляє по вулицях. Однак до ранку завжди повертається додому.

В один із січневих днів до господарів пса прибігла в сльозах сусідка і розповіла, як вона разом з чоловіком ввечері поверталася з гостей, і десь по дорозі чоловік упустив пакунок, а в ньому було $7000. Ці гроші вони зайняли для покупки автомобіля. Пропажа виявилася вранці, коли перевірили кишені курток.

Гроші знайшлися абсолютно несподівано. Господиня вирішила днем погодувати пса і для цього пішла в його вольєр у дворі. І виявила там… газетний згорток з зниклими грошима, але трохи погризений.

Схоже, вівчарка, під час нічної вилазки, знайшла гроші і принесла в свій вольєр. Господарі собаки повернули своїм сусідам втрачені долари, а ті в подяку купили для пса величезний мішок елітного корму.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.