Жіночі штучки, на які чоловіки завжди звертають особливу увагу

У стосунках, партнери з часом звикають одне до одного і відчувають себе комфортно при цьому залишаючись самі собою. Як результат – вони перестають задумуватися про те, як ведуть себе поруч зі своїм партнером. Щоб досягти такого рівня довіри і відчуття комфорту поруч одне з одним, парі потрібно дуже багато часу і зусиль.

Якщо у стосунках з вашим чоловіком ви досягли цього рівня – вітаємо. Однак, не слід забувати, що якщо ви самі не звертаєте увагу на свою поведінку зовсім не означає, що ваш партнер думає так само. Якщо він вас любить – він буде завжди звертати увагу на вас.

Ось приклади поведінки, на яку ваш чоловік звертає увагу, а ви – ні.

Ваше харчування
Ви їсте те, що вам хочеться. Звичайно, ви можете дотримуватися дієти, але особливо не морочитися про це і їсте рівно стільки, скільки самі вважаєте за потрібне для себе. Однак, ваш чоловік все помічає. Йому подобатися, коли у вас хороший апетит, тому що тоді, він не буде відчувати себе винуватим за те, що багато їсть.

Ваш макіяж
Для вас макіяж – щось звичне, але ваш чоловік завжди звертає на нього увагу так як знає, що за допомогою макіяжу ви висловлюєте себе, свої почуття і настрій.

Ваш вибір aлкoгольних напоїв
Ваш вибір напою дає йому уявлення про те, як пройшов ваш день. Якщо ви віддасте перевагу маргариті або іншомукоктейлю, він зрозуміє, що ви хочете добре провести час. Якщо ж ви виберете пиво – значить ви просто хочете випустити пар.

Колір вашого одягу
Ви можете особливо не замислюватися про це вранці, але ваш чоловік буде це помічати так як вважає, що колір вашого одягу відображає ваш настрій.

Ваше улюблене хобі
Вашому чоловікові подобається дивитися на те, як ви світитеся від щастя, коли займаєтеся улюбленою справою. Він буде намагатися зрозуміти, які саме заняття приносять вам найбільше задоволення.

Це може бути що завгодно: йога, біг, спів або малювання. Якщо він буде знати, що саме робить вас щасливою – він зможе мотивувати вас займатися цим частіше.

Ваша посмішка
Жоден чоловік на землі не омине посмішку своєї коханої жінки. Ви навіть не усвідомлюєте, наскільки сильно ваша усмішка може на нього вплинути.

Вираз вашого обличчя
Ви можете особливо не стежити за виразом вашого обличчя під час певних ситуацій, але ваш чоловік виразно звертає на це увагу. Він відразу ж зрозуміє, якщо ви роздратовані, заінтриговані або зацікавлені чимось просто глянувши на вас.

Ваші дивацтва
Йому подобаються ваші дивацтва – щось, що властиве тільки вам. Ваші дивні звички або риси характеру роблять вас саме тієї, ким ви є і тією жінкою, в яку він закохався.

Ваша улюблена музика
Йому хочеться побільше дізнатися про вас, потрапити у ваш світ. Коли ви включаєте свою улюблену музику, ви особливо не замислюєтеся над цим, але для вашого чоловіка – це ще одне невелике віконце у ваш світ. У нього з’являється шанс дізнатися про вас щось нове і зміцнити зв’язок між вами.

Те, що вас турбує
Ваш чоловік завжди буде вас захищати і йому б не хотілося, щоб ви коли-небудь про щось переживали. Ви можете і не усвідомлювати цього, але він буде намагатися захистися вас навіть від ваших власних емоцій. Саме тому він буде звертати увагу на те, що вас турбує, і буде намагатися зробити все можливе, щоб ви залишалися спокійною.

Те, що приносить вам задоволення
Якщо ви будете щасливі – ваш чоловік теж буде щасливий і саме тому він звертає увагу на те, що вас радує і приносить вам задоволення. Ваш чоловік захоче наповнити радістю кожен ваш день проведений разом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.