ПриватБанк мститься українцям за скарги: блокування без попередження

На сайті Міністерства фінансів оприлюднили відгук клієнтки державного “ПриватБанку”, який заблокував карту і рахунки через скарги про не поверненні грошей при невдалій покупці в інтернет-магазині.

“ПриватБанк заблокував карту, і навіть не попередили! Дізналася тільки коли розплачувалася в магазині. Як виявилося поскаржилася якась дівчина.”, – йшлося в повідомленні.

Далі клієнтка Настя Шуліка повідомила, що ця ситуація виникла через невдалу оплати товару однієї з клієнток її інтернет-магазинів.

“У мене інтернет магазин, клієнтка зробила замовлення, його не вдалося відправити. Я їй про це повідомила, і попросила карту для повернення грошей, але у мене не працював тоді Приват24 у метушні воно все забулося, і я їй їх не повернула ( свою вину визнаю). Але вона нічого не писала, що не нагадала про це, і на 3 тижні вирішила заблокувати карту. “, – додала Анастасія.

Після даної скарги ПриватБанк повністю заблокував всі її рахунки. Представник банку відповів, що готові розібратися в даній ситуації після особистого звернення клієнтки в ПриватБанк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.