Вогонь стовпом: під Львовом спалахнула потужна пожежа на заводі

Під Львовом сталася потужна пожежа на заводі з виробництва соняшникової олії. Вогонь спалахнув в металевій сушці з насінням соняшнику.

Пожежний підрозділ підприємства спочатку боровся з вогнем самотужки, але полум’я розгоралося все дужче, і тоді було вирішено викликати рятувальників ДСНС, повідомляє Сьогодні.

Величезний резервуар охолоджували зовні і одночасно гасили водою і піною. Співробітників заводу не евакуювали, оскільки серйозної загрози їхньому здоров’ю і життю не було.

В результаті пожежі вогнем було знищено 40 тонн насіння. Що стало причиною пожежі, поки не повідомляється – з’ясуванням обставин займається поліція.

“Складність виникла тому, що будівля сушки було заввишки 23 метри. Практично повністю воно було охоплено вогнем, а поруч знаходилися десять резервуарів з готовою продукцією насіння соняшнику, в яких зберігалося від 400 до 500 тонн в кожному, тобто, доводилося захищати ці споруди”, – пояснив начальник управління ДСНС у Львівській області Ігор Ущапівський.

Варто нагадати, що раніше повідомлялося про те, що в Дніпропетровській області розгорівся вогонь в житловому будинку, – загинула жінка, ще двох людей вдалося врятувати.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.