Син звернувся до батьків “з того світу”: подробиці моторошної трагедії у Львові

В орендоване приміщення, яке розташовувалося практично в самому центрі Львова, четверо туристів зайшли близько 21:00 у четвер 10 січня.

Будинок на вул. Дорошенка, 65, у якому розташована орендована квартира
Львівський бізнесмен впав у кому після укусу комара: може трапитися з кожним

Єгор і Марія вирішили, що будуть ночувати в спальні, яка закривається (що і врятувало їх). Андрій та Настя ж оселилися в прохідній кімнаті. Втомлена Марія практично відразу заснула в окремій кімнаті. А Єгор і Андрій по черзі пішли купатися, після чого розійшлися по кімнатах.

«Але Настя вирішила прийняти ванну. Андрій сів на диван і хотів дочекатися дівчину. Зайшовши у ванну, Насті і стало погано. Вона впала і втратила свідомість. З-за шуму води Андрій цього, ймовірно і не почув, але продовжив чекати дівчину в кімнаті. В цей час йому стало погано», — поділилася Ольга Федосова, яка є двоюрідною сестрою Андрія.

Страшні шрами і нескінченна депресія: нещасний випадок назавжди змінив життя дівчинки, але вона змогла взяти себе в руки і виконати заповітну мрію

За її словами, Андрій чекаючи своєї черги, устиг продиктувати на смарт-годинник: «Я не сплю, я без свідомості, мене морозить і мені погано, розбудіть мене…».

«Цей запис його батьки прочитали вже після смерті сина, коли забирали його речі», – каже двоюрідна сестра

Вранці наступного дня першим прокинувся Єгор. Він стукав у ванну, де продовжувала текти вода, але ніхто не відгукнувся. Зрозумівши, що сталася біда, хлопець ложкою виламав двері і побачив вже холодне тіло Насті. Тоді він забіг до Андрія, який лежав на дивані, і зрозумів, що він також мертвий. В цей час Єгору було вже погано. Він забіг у спальню і почав будити Машу. Дівчина прокинулася, але була дуже слабка, втрачала свідомість.

За висновком лікарів, Анастасія Ковальчук і Андрій Оповідачів загинули близько 03:00-04:00 ночі. Причиною смерті стало отруєння чадним газом.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.